Matematik

DIFFERENTIALLIGNING

25. august 2021 af Jensen445 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2021 af ringstedLC

\begin{align*} P=(2,5) &= (x_0,y_0)\\ y &= f'(x_0)\cdot(x-x_0)+f(x_0) \\ y &= \bigl({x_0}^2\cdot (y_0-1)\bigr)\cdot(x-x_0)+y_0 \end{align*}


Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.