Matematik

stamfunktioner.

05. september 2021 af KasperJensen21345 - Niveau: A-niveau

Hjælp!!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{stamfunktioner:}\\& F_k(x)=y=x^2+6x+k\\\\ \textup{a)}\\& 4=2^2+6\cdot 2+k\\\\& k=-12\\\\& F_1(x)=x^2+6x-12\\\\\\ \textup{b)}\\& 5=1^2+6\cdot 1+k\\\\& k=-2\\\\& F_2(x)=x^2+6x-2\\\\\\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{c)}\\& \textup{minimum kr\ae ver bl.a}\\& 2x+6=0\\\\& x=-3\\\\& \\\\ &\textup{fortegnsvariation}\\&\textup{for }f(x)\textup{:}\qquad \qquad \quad -\; \; \; \; \; 0\; \; \; \; \; \; \; \; +\\&x-\textup{variation:}\quad --- \, \, -3\, \, \, -----\\& \textup{monotoni }\\& \textup{for }F_3(x)\textup{:}\; \; \; \; \; \;\, \textup{aftagende}\; \; \; \; \; \; \textup{voksende}\\\\& 10=(-3)^2+6\cdot (-3)+k\\\\& k=19\\\\& F_3=x^2+6x+19 \end{array}


Skriv et svar til: stamfunktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.