Matematik

Hjælp til aflevering

08. september 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

hejsa! sidder og laver denne opgave, som jeg har prøvet at lave, men jeg kan bare slet ikke får det til at give mening...

her er min opgave besvarelse:


Svar #1
08. september 2021 af SusanneRasussen

her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2021 af Ledaniel


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2021 af MountAthos

Til # 0

f (x) = 8x3 - 3x2 +1 , start med af bestemme stamfunktion til f (x)

F ( x ) = 2x4 - x3 + x + k , indsæt (x,y) = (1,5 ) for at beregne k

5 = 2 · 14 - 13 + 1 + k

5 -2 = k

3 = k

Så forskriften for den stamfunktion til f, der går gennem punktet P ( 1,5 ) er

F (x ) = 2x4 -x3 + x + 3  

Tjek selv at punktet P ( 1,5 ) ligger på grafen


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.