Matematik

Hjææælp

08. september 2021 af lukaa - Niveau: A-niveau

En sød sjæl, som vil hjælpe med a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{llll}45=a\cdot 86^2+b\cdot 86\\&,\left \{ a,b \right \}\\0=a\cdot 172^2+b\cdot 172 \end{array}\right. \right )\qquad c=0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&&\textup{Define }f(x)=-\frac{45}{7396}x^2+\frac{45}{43}x \\\\&& \textup{Define }g(x)=-0.00527x^2+0.9064x+16.0\\\\\\& \textup{areal:}\\&& A_M=\int_{0}^{172} \left ( g(x)-f(x) \right )\mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& \textup{lodret afstand:}\\&& \textup{Define }h(x)= g(x)-f(x) \\\\& \textup{ekstremum}\\& \textup{for }h(x)\\& \textup{kr\ae ver bl.a.:}\\&& h{\, }'(x)=0\\\\&& \textup{Define }h_m(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}h(x) \\\\&& \textup{solve}\left (h_m(x_o)=0,x_o \right )\qquad x_o=86.0246\end{array}

fortegnsvariation
for \small h_m(x)\textup{:}                          -              0              +
\small x-variation:           ____________86.02____________
ekstremum:                                 glo min
monotoni for \small h(x)\textup{:}      aftagende                voksende

.

\small \small \begin{array}{lllll}& \textup{mindste lodrette afstand:}\\&& h(86.0246) \end{array}
 


Skriv et svar til: Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.