Matematik

Grænseværdi

11. september 2021 af N00bmaster69 - Niveau: A-niveau

Hvis n går mod uendelig, hvad går kvadratroden af n eller n opløftet i 1/2, så mod? 0 eller uendelig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2021 af Sveppalyf (Slettet)

√100 = 10

√1000 = 100

√1000000 = 1000

√100000000 = 10000

Jo større n, des større bliver √n. Det går altså mod uendelig når n går mod uendelig.


Svar #2
11. september 2021 af N00bmaster69

Mange tak, kæmpe hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. september 2021 af SuneChr

# 1
Vi har for ethvert K > 0
√x > K  ⇔  x > K2
hvorfor der gælder
√x → \infty for x → \infty


Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.