Matematik

Procent

13. september 2021 af Hove65 - Niveau: 10. klasse

                                                        Hej

jeg vil blive meget glad,hvis derude vil forklare ,hvordan man går frem med overnatninger her

År 1992: 

Danske overnatninger 8155624 og udenlandske overnatninger 4928144

spørgsmålet: Hvor mange procent af alle overnatninger var udenlandske i 1992?

jeg har lidt svært ved , at se hvordan det skal forstås og om både danske og udenlandske skal regnes om til procent eller man skal trække de udenlandske overnatninger fra de danske?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{udenlandske over}\\ \textup{natninger i pct.:}\\&& \large \frac{4\,928\,144}{8\,155\,624+4\,928\,144}\cdot 100\% \end{array}


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.