Matematik

HJÆLP til afl.

15. september 2021 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, Jeg har brug for hjælp til opgaverne 4) og 5).

Forstår virkelig ikke hvad jeg skal. Håber nogle kan hjælpe (Se vedhæftet fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2021 af AskTheAfghan

(4)   Antag at |c| > 2. Så kan man skrive |c| = 2 + δ for et eller andet δ > 0. Benyt dette, for at vise, at |zn| ≥ 2 + (n-1)δ for n≥ 2. Start med at vise for n = 2; er uligheden acceptabel der? Antag derefter, at uligheden gælder for n = m, er uligheden så også acceptabel for n = m+1?

(5)   Man har M = C\{c ∈ C : følgen af zn'er hørende til c er IKKE begrænset}, overvej hvorfor. Benyt resultatet fra (4) for at bestemme mængden {c ∈ C : følgen af zn'er hørende til c er IKKE begrænset}, derefter konkludér.


Skriv et svar til: HJÆLP til afl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.