Matematik

Lineær funktion

15. september 2021 af 2121grgrgr - Niveau: C-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til disse opgaver a,b og c. Jeg vil være rigtig glad hvis i gad og hjælpe mig


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2021 af Anders521

#0 

a) Du mangler b: løser du ligningen 5 = (½)x + b, kan du svare a).                                                                    b) Der skal gælde, at f(3) = ... = 5, hvis C ligger på f's graf.                                                                                  c) Du skal løse ligningen f(x) = 0 for så har du 1.koordinatet til skæringspunktet. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2021 af Quarr

a)

En lineær funktion beskrives på formen:

y=f(x)=ax+b

For at bestemme b skal du løse ligningen:

5=0,5*(-6)+b

- - -

Ja

 


Svar #3
15. september 2021 af 2121grgrgr

#2

a)

En lineær funktion beskrives på formen:

y=f(x)=ax+b

For at bestemme b skal du løse ligningen:

5=0,5*(-6)+b

tak nu er jeg mega glad


Svar #4
15. september 2021 af 2121grgrgr

#1

#0 

a) Du mangler b: løser du ligningen 5 = (½)x + b, kan du svare a).                                                                    b) Der skal gælde, at f(3) = ... = 5, hvis C ligger på f's graf.                                                                                  c) Du skal løse ligningen f(x) = 0 for så har du 1.koordinatet til skæringspunktet. 

tak mand er glad nu


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.