Matematik

Opgave 6

17. september 2021 af magipayer

Jeg forstår ikke hvad førstekordinat er og hvordan man regner det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2021 af SuneChr

a)
Sæt ligningerne lig med hinanden. Løs m.h.t. x
b)
Kald den ene funktion
y = a1x + b1
og den anden
y = a2x + b2
Da får vi deres fælles x-værdi:
x = (b2 - b1)/(a1 - a2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2021 af ringstedLC

Førstekoordinat betyder værdien ud ad førsteaksen. Det er den akse, der også kaldes for x-aksen.


Skriv et svar til: Opgave 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.