Matematik

Matematikhjælp

18. september 2021 af lineanderson - Niveau: A-niveau

Hej. jeg sidder med en matematikopgave som jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal løse 

b) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet p(l,f(1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2021 af janhaa

hva er grafen til f = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2021 af janhaa

hele oppgava...


Svar #3
18. september 2021 af lineanderson

opgave a lyder på 

En funktion f er givet ved f(x)=4ln(x)-2x+8

bestem f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2021 af janhaa

b)

P = (1, 6)

tangent:\\ \\ y - 6 = f ' (1)*(x-1)\\ \\ y=2(x-1)+6\\ \\ y=2x+4


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2021 af janhaa

#3

opgave a lyder på 

En funktion f er givet ved f(x)=4ln(x)-2x+8

bestem f'(x)


f '(x)=\frac{4}{x}-2


Svar #6
18. september 2021 af lineanderson

hvor kommer det der seks-tal fra 


Svar #7
18. september 2021 af lineanderson

for har fået min a til 

f'(x)=-2+4/x


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2021 af janhaa

#7

for har fået min a til 

f'(x)=-2+4/x

same as #5


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. september 2021 af janhaa

#6

hvor kommer det der seks-tal fra 

f(1) = 4*ln(1) -2*1 + 8 = 6


Svar #10
18. september 2021 af lineanderson

super, nu forstår jeg meget bedre


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.