Matematik

Hjæææææælp

25. september 2021 af lukaa - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med at bestemme integralet? Det er uden hjælpemidler.

Taak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. september 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{s\ae t }\\& u=\ln(x)\quad \textup{og dermed}\quad \mathrm{d}u=\frac{1}{x}\mathrm{d}x\\\\ \textup{og substituer} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2021 af SuneChr

# 0
Benyt en passende overskrift.
Seks æ'er i "Hjælp" leder tanken hen på en akut udrykning til et ulykkessted.


Svar #4
25. september 2021 af lukaa

#2

              \small \begin{array}{lllll} \textup{s\ae t }\\& u=\ln(x)\quad \textup{og dermed}\quad \mathrm{d}u=\frac{1}{x}\mathrm{d}x\\\\ \textup{og substituer} \end{array}

Er det rigtigt at jeg får det til: In(x)^3 + k?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2021 af ringstedLC

#4: Gør prøve:

\begin{align*} \biggl(\int\! f(x)\,\mathrm{d}x\biggr)' &= f(x) \\ \biggl(\int\! 3\cdot \tfrac{1}{x}\cdot \ln(x)^{2}\,\mathrm{d}x\biggr)' &= 3\cdot \tfrac{1}{x}\cdot \ln(x)^{2} \\ \Bigl(\ln(x)^{2}+k\Bigr)' &= ...\end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2021 af mathon

\begin{array}{lllll} \textbf{test:}\\& \left ( \left ( \ln(x)\right)^3+k \right ){}'=3\cdot \left ( \ln(x) \right )^2\cdot \left ( \ln(x) \right ) {}'=3\cdot \left ( \ln(x) \right )^2 \cdot \frac{1}{x}=3\cdot \frac{1}{x }\cdot \left ( \ln(x) \right )^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. september 2021 af ringstedLC

#5: Der var desværre en tastefejl...


Skriv et svar til: Hjæææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.