Matematik

Taylorpolynomium

05. oktober 2021 af studineM - Niveau: Universitet/Videregående

Halløj! Har denne opgave (opgave 2), som jeg ikke kan finde ud af. Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe den an, er der nogle som måske kan hjælpe? :-)

s1 = 8

s2 = 5

s3 = 7

Vedhæftet fil: 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2021 af peter lind

brug dit CAS til at finde f(0)  f'(0) og f''(0)


Svar #3
08. oktober 2021 af studineM

Men må man godt bruge cas, når der står "ved håndregning"?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2021 af Anders521

#3 Nej, med a) skal du gøre det "i hånden". Dog med b) skal du bruge CAS.


Svar #5
09. oktober 2021 af studineM

All righty - det prøver jeg :-) Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Taylorpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.