Matematik

Mat

06. oktober 2021 af Emiliehaargaard - Niveau: C-niveau

Hey, Nogle der kan hjælpe mig med disse? er helt lost....!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2021 af mathon

a) 
       Hvor mange år er 2018 efter 2010?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{a)}\\&\textup{Befolkningstallet i 2018:}&& f(8)=173\cdot 1.019^8 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{b)}\\&\textup{L\o s:}&& 250=173\cdot 1.019^x \end{array}


Svar #5
06. oktober 2021 af Emiliehaargaard

Tusind tak for hjælpenn:))))))


Svar #6
06. oktober 2021 af Emiliehaargaard

Hvad skal jeg skrive i X plads? hvilket tal skal stå der


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2021 af mathon

        \small \begin{array}{lllllll} \textup{solve}\left ( 250=173\cdot 1.019^x,x \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.