Matematik

Differentialregning

08. oktober 2021 af OnDonDing - Niveau: B-niveau

Hej, jeg søger hjælp til denne opgave :)

Tak på forhånd :))


Svar #1
08. oktober 2021 af OnDonDing

Det skal lige siges at CAS værktøjer ikke er tilladt :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2021 af mathon

Differentiation af et funktionsprodukt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2021 af Anders521

#1 Brug produktreglen til at differentiere funktionen, og beregn dernæst funktionsværdien f '(0)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} f{}'(x)=\left ((2x+5)\cdot e^x \right ){}'=2\cdot e^x+(2x+5)\cdot e^x=\left (2+2x+5 \right )\cdot e^x=\left (2x+7 \right )\cdot e^x\\\\ f{}'(0)=\left (2\cdot 0+7 \right )\cdot e^0=7\cdot 1=7 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2021 af mathon

Du kan kontrollere ved CASberegning.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.