Matematik

procentregning

12. oktober 2021 af shain - Niveau: 10. klasse
a) Man får hver syvende brød gratis er det 1/7= 14%?

b) 1/7*x=24

Er dette korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2021 af ringstedLC

b)

\begin{align*} \textup{\O nsket\,indt.} &= \textup{Faktisk indt.} \\ 7\cdot 24 &= 6x \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2021 af ringstedLC


Svar #3
12. oktober 2021 af shain

Er a korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2021 af SuneChr

Stempler på brødkortet:
X X X X X X    X X X X X X    X X X X X X    X X
    = GRATIS
Bemærk, at det gratis udleverede brød ikke berettiger til et stempel.
         En sekvens er 6 med betaling og 1 uden betaling.
         Uden betaling udgør 1/7 = 14,28... % af en hel sekvens.
# 3    Dit svar er rigtigt.


Svar #5
13. oktober 2021 af shain

tusind tak

Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.