Matematik

Differentialligning

21. oktober 2021 af blomblo - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til at løse denne opgave: 

Vedhæftet fil: Spørgsmål.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2021 af Anders521

#0 Gør prøve.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2021 af mathon

                                  \small \small \small \begin{array}{lllll} \; \; x\cdot y{\, }'=2y\\ \begin{array}{|c|c|} \hline&\\y{\, }'&2\cdot \frac{y}{x}\\&\\\hline&\\ y{\, }'&2\cdot \frac{x^2}{x}\\&\\\hline&\\y{\, }'& 2x\\&\\\hline&\\y& x^2+C\\&\\\hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.