Matematik

vektorer

22. oktober 2021 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

jeg kunne godt bruge noget hjælp til at finde ud af hvordan man kan bestemme vektoren


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2021 af mathon

         \small \begin{array}{llllll}&& \overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\begin{pmatrix} 7\\-4 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 1\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\-7 \end{pmatrix}\\\\ \textup{Beregn nu}\\ \textup{l\ae ngden af}\\ \textup{vektor }\overrightarrow{AB}. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2021 af mathon

                                    \small \begin{array}{lllll}&& \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}\\\\&& \left | \overrightarrow{a} \right |=\sqrt{{a_1}^2+{a_2}^2} \end{array}


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.