Matematik

Differentiation

22. oktober 2021 af sea789 - Niveau: Universitet/Videregående
Hej, jeg har følgende opgave, som jeg har svært ved at løse (vedhæftede fil). Er der nogen, som kan hjælpe mig med, hvordan man løser a)? Jeg har svært ved at komme videre herfra

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2021 af peter lind

a) differentiakvotienten skal være 0 og den skal variere - 0 +


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. oktober 2021 af Anders521

#0 Hvis f skal have et lokal minimum ved x = 0, skal der først og fremmest gælde at f '(0) = 0  (dette kaldes for 1. ordens betingelse eller FOC). Således vil der tale om et ekstremum. Dette medfører at b = 0. Men fordi dette ekstremum skal være et minimum, skal der også gælde at f ''(0) > 0 (dette kaldes for 2. ordens betingelse eller SOC), hvilket medfører, at a > 0. Med konstanten c kræves ingen restriktioner, så c ∈ R.


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.