Kemi

Termodynamik

23. oktober 2021 af htxelevinød - Niveau: A-niveau

Nogen der ved hvad kvantiseret energi er? Altså hvad betyder begrebet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2021 af mathon

Du fik svar i
                       https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2025949


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2021 af mathon

Den kvantiserede energi optræder altid som et multiplum af 

            \small h=6.62607\cdot 10^{-34}\;J\cdot s=4.13567\cdot 10^{-15}\;eV\cdot s


Svar #3
23. oktober 2021 af htxelevinød

#2

Den kvantiserede energi optræder altid som et multiplum af 

            \small h=6.62607\cdot 10^{-34}\;J\cdot s=4.13567\cdot 10^{-15}\;eV\cdot s

Havde slet ikke set, at du havde svaret. Tak for det! jeg forstår dog ikke hvad ligningen viser.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2021 af mathon

#3
      
\small \begin{array}{llllll}& E=h\cdot f\\ \textup{som for }f=1\;s^{-1}\\&\textup{giver:}\\\\& E_{\textup{mindste kvantum} }=&(6.62607\cdot 10^{-34}\;J\cdot s)\cdot \left ( 1\;s^{-1} \right )=6.62607\cdot 10^{-34}\;J \end{array}


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.