Matematik

Ligningssystemer

03. november 2021 af Studerende123456789 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal opstille et ligningssystem ud fra det vejnet der er beskrevet i opgave beskrivelsen på billedet. Jeg har ingen idé om hvordan jeg skal starte på opgaven. 

Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af jantand

Du starter et sted f.ex ved vejkryds 1:

Her kommer 200 +100  ind  og f1 (der er 200) og f3 ud.

Resultat f3= 200+100-100= 200

Så kan du gøre det samme i de andre kryds:

4:  f3 og f6 ind 300 og 100 ud

200+f6= 300+100         f6=200

og så fremdeles


Skriv et svar til: Ligningssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.