Matematik

Differentialligning - Superposition

03. november 2021 af matematikersvært10101 - Niveau: Universitet/Videregående

Har vedhæftet opgaven, og vi antager bare at s1 er = 1, s2 = 2, og s3 = 3

Har brug for hjælp til a, b, og c...

Er helt lost i den her opgave og håber i kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Hjælp til opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2021 af peter lind

Du opgiver at du går i 3stx men dit niveau er højere uddannelse/universitet. Det stemmer ikke overens. Som resultat kan jeg ikke se om du er på A eller B niveau. Få dette rettet hurtigst mulig. Jeg går ud fra at det er A niveau.

Se formelsamlingen for A niveau side 19 formel 176 og 180


Svar #3
03. november 2021 af matematikersvært10101

#2

Du opgiver at du går i 3stx men dit niveau er højere uddannelse/universitet. Det stemmer ikke overens. Som resultat kan jeg ikke se om du er på A eller B niveau. Få dette rettet hurtigst mulig. Jeg går ud fra at det er A niveau.

Se formelsamlingen for A niveau side 19 formel 176 og 180

Jeg afsluttet 3g i sommers


Svar #4
03. november 2021 af matematikersvært10101

#2

Du opgiver at du går i 3stx men dit niveau er højere uddannelse/universitet. Det stemmer ikke overens. Som resultat kan jeg ikke se om du er på A eller B niveau. Få dette rettet hurtigst mulig. Jeg går ud fra at det er A niveau.

Se formelsamlingen for A niveau side 19 formel 176 og 180

Er det sådan man skal gøre?

Vedhæftet fil:Måske rigtigt.PNG

Svar #5
03. november 2021 af matematikersvært10101

Har stadig brug for hjælp, ville sætte virkelig pris på det :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2021 af peter lind

Jeg har ikke regnet efter, men det ser rigtigt ud


Skriv et svar til: Differentialligning - Superposition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.