Matematik

ligningssystemet

07. november 2021 af Nanna34 - Niveau: Universitet/Videregående

skal man starte med at opstille 6 ligningssystmer?


Svar #1
07. november 2021 af Nanna34

jeg tror ik at det her er rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2021 af Soeffi

#0.

Ind = Ud

1: 300 = f1 + f3  
2: 300 + f1 = f2 + f4  
3: f2 + f5 = 600
4: f3 + f6 = 400
5: f4 + f7 = f6 + 200
6: 600 = f5 + f7

Vedhæftet fil:2027863.png

Svar #3
07. november 2021 af Nanna34

#2

#0.

Ind = Ud

1: 300 = f1 + f3  
2: 300 + f1 = f2 + f4  
3: f2 + f5 = 600
4: f3 + f6 = 400
5: f4 + f7 = f6 + 200
6: 600 = f5 + f7

jeg har også lavet det om


Skriv et svar til: ligningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.