Matematik

Hjælp til To-punkts-formen.

08. november 2021 af M73 - Niveau: C-niveau

Jeg forsår det simpelthen ikke det med to-punkt-formen, og kommer til at bede/låne lidt hjælp.. 

Hvordan starter jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2021 af jantand

Du har to gange (x,y) opgivet i skemaet. Sæt dem ind i ligningen. Så har du to ligninger, med to ubekendte, dem kan du løse.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2021 af mathon

                             \small \begin{array}{llllll} \textup{solve}\left (\left\{\begin {matrix}120=b\cdot a^0\\&,\left \{ a,b \right \} \\108=b\cdot a^4 \end{matrix} \right. \right) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til To-punkts-formen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.