Matematik

bestem k

13. november 2021 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

hvilken formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}&& P(x)=\left ( \underset{\begin{array}{ll}\textup{diskriminant}\\\textup{mindre end 0} \end{array}}{\underbrace{x^2+2x+2} }\right )\cdot \left ( x^2-x+k \right )=0\\\\ k\textup{ bestemmes}\\&& \textup{s\aa \ }d=(-1)^2-4\cdot 1\cdot k=0\\\\&& 1-4k=0\\\\&& 4k=1\\\\\\&& k=\frac{1}{4} \end{array}


Skriv et svar til: bestem k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.