Matematik

En funktion f har forskriften 饾憮(饾懃) = 2 路 饾憭 饾憳路饾懃.

15. november 2021 af JacobMads - Niveau: B-niveau

a) Bestem ??’(??). Det oplyses, at ?? ′ (0) = 6.

b) Bestem tallet k


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2021 af StoreNord

Mener du:             f(x) = 2\cdot e^{kx}      , hvor      f'(x)=6                ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2021 af StoreNord

Mener du:             f(x) = 2\cdot e^{kx}      , hvor      f'(0)=6                ?

https://sites.google.com/a/sg.dk/matematik-for-3ma34/b/2-Vkstmodeller/2-4-eksponentiel-vaekst


Skriv et svar til: En funktion f har forskriften 饾憮(饾懃) = 2 路 饾憭 饾憳路饾懃.

Du skal v忙re logget ind, for at skrive et svar til dette sp酶rgsm氓l. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger p氓 Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.