Fysik

Wiens forskydningslov

17. november 2021 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Er vi enige om, at det der står i den vedhæftede figur svarer til Wiens forskydningslov?

Hvis ja, hvad ville man sige, at enheden er? Er enheden nm eller m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2021 af mathon

                         


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2021 af mathon

                           \begin{array}{lllll} \lambda_{max}=\frac{2.989\cdot 10^6\;nm\cdot K}{T} \end{array}


Skriv et svar til: Wiens forskydningslov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.