Matematik

Vektor

18. november 2021 af Annemariehansen - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg skal løse denne matematik opgave, men jeg ved ikke hvordan. Jeg har løst opgave a, men jeg ved ikke hvordan jeg gør i b og c 

Håber i kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2021 af janhaa

b)

y=0

t=-1

x=2

punkt: (2,0)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2021 af janhaa

c) arctan(5/2)=68,2o


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{a)}\\l:\binom{x}{y} &= \binom{4}{5}+t\cdot \binom{2}{5} \\ x(t) &= 4+t\cdot 2 \\ y(t) &= 5+t\cdot 5 \\ \textbf{b)} \\ y(t_0)=0 &= 5+t_0\cdot 5 \Rightarrow t_0=\;? \\ x(t_0) &= 4+t_0\cdot 2=\;? \end{align*}

NB. Opdater din profil!


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.