Matematik

Differentialligning

21. november 2021 af Kasperflint28 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har svært ved at løse denne opgave

Er der nogen der kan forklare hvad man skal gøre?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2021 af janhaa

1.

dN/dt = -0,4N = -2000


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2021 af janhaa

2. 

N(t) = c*exp(-0.4t)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2021 af janhaa

2.

c= 11127,7


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2021 af janhaa


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.