Matematik

hjælp tl beviser

23. november 2021 af K1LLSHOT - Niveau: A-niveau

hvordan beviser jeg disse 3 regler for integraler?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af Anders521

#0

ab k·f(x) dx = [ k·F(x) ]ab = k· F(b) - k·F(a)  = k·( F(b) - F(a) ) = k·∫ab f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2021 af Anders521

#0

ab ( f(x) dx + g(x) ) dx = [ F(x) + G(x) ]ab = ( F(b) + G(b) ) - ( F(a) + G(a) )                                                                                                                           = ( F(b) - F(a) ) - ( G(b) - G(a) )                                                                                                                             = ∫ab f(x) dx + ∫ab g(x) dx


Skriv et svar til: hjælp tl beviser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.