Matematik

monotonilinje

23. november 2021 af Kathrine9087 - Niveau: B-niveau

Hej

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave

jeg har lavet opgave 

a) f'(x)=3x^2+3x-6

b) x_1=-2 og x_2=1

kan ikke forstå c og d

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede...

c) Der menes nok: Lav en fortegnsundersøgelse af f'...(?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2021 af Poseidon1

Lidt infohjælp vedr. delopgave c

https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/monotoniforhold


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2021 af mathon

c)

             fortegnsvariation
             for \small f{\, }'(x)\textup{:}                   +         0        -          0        +
             \small x-variation\small \textup{:}      _________-2 _________1 _________
             ekstrema:                       lok. max        lok. min
             monotoni
             for \small f(x)\textup{:}            voksende       aftagende      voksende


Svar #4
23. november 2021 af Kathrine9087

Hvordan skrivet man dem op?

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Monotoniintervaller:}\\& [-\infty;-2[\qquad ]-2;1[\qquad ]-2;\infty] \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. november 2021 af ringstedLC

#5: Ups!

\begin{align*} \textup{Monotoniintervaller:}\\ & ]\!-\!\infty;-2]\quad [-2;1]\quad [1;\infty[ \end{align*}


Skriv et svar til: monotonilinje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.