Matematik

maple

25. november 2021 af magipayer - Niveau: B-niveau

Nogen der ved hvordan jeg laver denne opgave i maple?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2021 af jl9

Behøver det laves i maple? det må være en funktion f(x) = 3*x + k, og så skal man bestemme k så f skærer punktet (-1,10)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2021 af janhaa

f(-1) = 10


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2021 af Soeffi

#0. I Maple kunne den løses som:

\\f(x) := a\cdot x+b = {\color{Blue} x \rightarrow a\cdot x + b}\\ \\ solve(\left \{ f(-1) = 10,f'(x) = 3 \right \}, \left \{ a, b \right \})={\color{Blue} \left \{ a = 3, b = 13 \right \}}


Skriv et svar til: maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.