Matematik

Forklaring på y=39200x+1930000

25. november 2021 af Wiliam - Niveau: C-niveau

Udviklingen i antallet af personbiler i Danmark kan med tilnærmelse beskrives ved modellen

y = 39200xx + 1930000
Hvor x er antal år efter 2005, og y er antallet af personbiler.
a) Hvor mange personbiler vil der være i Danmark i 2018 ifølge modellen?
b) Hvad fortæller tallet 39200 om antallet af personbiler i Danmark?
Hvor meget vokser antallet af personbiler i Danmark på 5 år ifølge modellen?


Svar #1
25. november 2021 af Wiliam

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2021 af Poseidon1

.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2021 af Poseidon1

b) Hvad fortæller tallet 39200 om antallet af personbiler i Danmark?
Tallet 39200 fortæller, at der for hvert år vil antallet af personbiler i Danmark stige med 39200


Svar #4
25. november 2021 af Wiliam

Taak<3. forstår det nu. gjorde det for kompliceret for mig selv


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2021 af Poseidon1

Det var da så lidt :-)


Skriv et svar til: Forklaring på y=39200x+1930000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.