Matematik

Moduluosregning

28. november 2021 af jcmatematikA - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP,

Jeg sidder med en opg. som jeg ikke kan komme videre med. Vedhæftet ser i mine løsningerne for del a,b,c og d. Jeg er dog ret usikker på løsningen i d.

Er der nogen der kan fortælle mig om jeg gør noget "ulovligt"?

Vedhæftet fil: Spørgsmål.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2021 af janhaa

d)

36x = 43 (mod 59)

36x =  43 + 31*59= 1872 (mod 59)

x = 52 (mod 59)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2021 af janhaa

59y =0 (mod 59)

y = 0 (mod 1)


Skriv et svar til: Moduluosregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.