Fysik

Radioaktivitet

28. november 2021 af Mads135566 - Niveau: B-niveau

Hej forstår ikke helt hvordan jeg skal komme frem til det en der kan hjælpe takker på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2021 af ringstedLC

Strålingen I0 bliver halveret tre gange.


Svar #3
28. november 2021 af Mads135566

#2

Strålingen I0 bliver halveret tre gange.

Ja men jeg ved ikke hvad IO er??

Svaret skulle give 


Svar #4
28. november 2021 af Mads135566

#3
#2

Strålingen I0 bliver halveret tre gange.

Ja men jeg ved ikke hvad IO er??

Svaret skulle give 


Brugbart svar (2)

Svar #5
28. november 2021 af mathon

#0

             I0 skal du heller ikke kende for at kunne svare på spørgsmålet:

                           \small \small \begin{array}{llll}&& I(x)=I_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{x}{X_{\frac{1}{2}}}}\\\\&& I(x)=I_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{3\cdot X_{\frac{1}{2}}}{X_{\frac{1}{2}}}}=I_0\cdot \left (\frac{1}{2} \right )^3=I_0\cdot \frac{1}{8}=\frac{1}{8}I_0 \end{array}


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.