Matematik

Konstruer et z-interval for populationsgennemsnittet

06. december 2021 af Jacobsen23 - Niveau: B-niveau

Hej, håber der er nogle der kan hjælpe mig lidt videre.

Jeg bliver bedt om at konstruer et z-interval for populationsgennemsnittet. CAS er tilladt at bruge.

Stikprøvegennemsnittet = 202 gram

Stikprøvestandardafvigelsen = 8 gram

Stikprøvestørrelsen = 100 observationer

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg løser det i nspire, altså hvilken formel jeg skal bruge deri.

På forhånd tak. 


Skriv et svar til: Konstruer et z-interval for populationsgennemsnittet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.