Matematik

sammenligning af en PigMe og en CAN SLEEP

08. december 2021 af jørgen212121212 - Niveau: 10. klasse

Lav en sammenligning af en PigMe og en CAN SLEEP®, hvor du undersøger, hvor meget plads de optager på grunden og hvad deres rumfang er.

Vedhæftet fil: d.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Plads p\aa \ grunden:}\\&& \begin{array}{c|c} \textbf{sort}&\textbf{areal}\\ \hline PigMe&(2.44\;m)\cdot \left ( 2.37\;m \right )\\ \hline CAN SLEEP&\frac{\pi}{4}\cdot \left (2.20\;m \right )^2 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Plads p\aa \ grunden }\\\textup{og rumfang:}\\&& \begin{array}{c|c|c} \textbf{Boform}&\textbf{areal}&\textbf{rumfang}\\ \hline PigMe&(2.44\;m)\cdot \left ( 2.37\;m \right )&\left ( 2.37\;m \right )\frac{\pi}{4}\cdot \left ( 2.44\;m \right )^2\\ \hline CAN SLEEP&\frac{\pi}{4}\cdot \left (2.20\;m \right )^2&\left ( 3.75\;m \right )\cdot \frac{\pi}{4}\cdot \left ( 2.20\;m \right )^2\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: sammenligning af en PigMe og en CAN SLEEP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.