Matematik

hjælp til breddeopgaver

11. december 2021 af lærke2329 - Niveau: 8. klasse

Hej.

jeg har brug for hjælp til nogle breddeopgaver som jeg skal aflevere på mandag:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2021 af peter lind

For at vi kan hjælpe os med det, må du vedlægge opgaven


Svar #2
11. december 2021 af lærke2329

det er kontext s. 52-53 opgave: 11, 12, 25 og 26


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2021 af StoreNord

Tror du, din skolebog bliver brugt i hele Danmark?


Svar #4
11. december 2021 af lærke2329

nej? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2021 af StoreNord

Nej.
Du må vedhæfte et godt billede af een opgave ad gangen.


Svar #6
11. december 2021 af lærke2329

okay.

Vedhæftet fil:mtematik billeder.docx

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2021 af Quarr

Stigens længde svarer til hypotenusen i en retvinklet trekant.

- - -

Ja

 


Svar #8
11. december 2021 af lærke2329

ja og hvad er hypotenusen så?


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. december 2021 af Quarr

Brug pythagoras.

- - -

Ja

 


Svar #10
11. december 2021 af lærke2329

ja men kan du ikke sige hvor lang stigen er og hvad du gjorde?


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. december 2021 af Quarr

a^2+b^2=c^2 =>

2,5^2+6^2=c^2 =>

42,25=c^2 =>

6,5=c

6,5 m

- - -

Ja

 


Svar #12
11. december 2021 af lærke2329

så stigen er 6,5 m høj?


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. december 2021 af Quarr

Stigen er 6,5m lang.

- - -

Ja

 


Svar #14
11. december 2021 af lærke2329

okay tak, kan du også hjælpe mig med de andre opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. december 2021 af Quarr

Forholdet mellem de to ligedannede trekanter er 3.

a) =9,9/3=3,3

b) FH er allerede beregnet lol.

c) Brug Geogebra. Kun undersøg det ved en af trekanterne. Deres vinkler er parvis lige store.

CB=4,8*3=14,4

- - -

Ja

 


Svar #16
11. december 2021 af lærke2329

hvilken opgave er det du lige har svaret på?


Brugbart svar (0)

Svar #17
11. december 2021 af Quarr

Opgave 26

Hvis en af vinklerne i trekanten er 90 grader er der tale om en retvinklet trekant.

Hvis en af vinklerne i trekanten er over 90 grader er der tale om en stumpvinklet trekant.

Hvis alle vinklerne i trekanten er under 90 grader er der tale om en spidsvinklet trekant.

- - -

Ja

 


Svar #18
11. december 2021 af lærke2329

okay tak, vil du så også lige hjælpe med det sidste


Brugbart svar (0)

Svar #19
11. december 2021 af Quarr

Hvilken opgave?

- - -

Ja

 


Svar #20
11. december 2021 af lærke2329

de andre jeg sendte billede af


Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.