Fysik

Joystick

12. december 2021 af DenrigtigeSpike - Niveau: B-niveau

Den variable resistor i et simpelt joystick er placeret i et elektrisk kredsløb med en anden resistor R, som har resistansen 10 kΩ. Strømstyrken gennem resistoren Rer 0,30 mA

Med hvilken effekt omsættes der elektrisk energi i resistoren R?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2021 af peter lind

Kom med hele opgaven som en billedfil eller pdf fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2021 af Eksperimentalfysikeren

P= R*I2


Svar #3
12. december 2021 af DenrigtigeSpike


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2021 af PeterValberg

P=R\cdot I^2=10\cdot 10^3\,\Omega\cdot(0,30\cdot 10^{-3}\,A)^2=\,....\,W

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Joystick

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.