Matematik

Regression

21. december 2021 af Mark12345678 - Niveau: C-niveau

Hej, kan noget hjælpe mig med at løse denne her opgave?

Jeg har brug for hjælp til at finde årstallet til opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2021 af mathon

                  Foretag lineær regression.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Lav lineær regression over følgende datasæt:

0 605

1 655

2 695

3 753

4 749

Jeg får det til

f(x) = 18,6x + 634,2

og så skal man løse

f(x) = 962  <=>

18,6x + 634,2 = 962  <=>

x = 17,6

Dvs. på et tidspunkt i løbet af 2010.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2021 af mathon

Jeg får det til

f(x) = 38.6x + 614.2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Det får jeg også. Jeg må have tastet forkert.

38,6x + 614,2 = 962  <=>

x = 9,0

Så det var i år 2002.


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.