Matematik

Taylor

22. december 2021 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad har jeg gjort forkert her? 

til sidste fik jeg :

=3+x+1+x^2 -4  

= x-x^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2021 af Sveppalyf (Slettet)

P2(x) = f(x0) + f '(x0)/1! * (x - x0) + f ''(x0)/2! * (x - x0)2

Med udviklingspunktet x0 = 0 og de oplyste værdier, fås

P2(x) = 3 + 1/1! * x + 2/2! * x2 =

3 + x + x2


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. december 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Skriv et svar til: Taylor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.