Matematik

komplekse tal

22. december 2021 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har brugt produkt formlen og ganget dem med hinanden, men stadigvæk forert svar.

jeg har fået den til at være: 

2+i-4i-2i^2 = 2+2i^2 -4i, så har jeg sat (-1) ind for i^2 


Svar #1
22. december 2021 af klara99

billed


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. december 2021 af Sveppalyf (Slettet)

z*w =

(1 - 2i) * (2 + i) =

2*(1 - 2i) + i(1 - 2i) =

2 - 4i + i - 2i2 =

2 - 3i - 2i2 =

2 - 3i + 2 =

4 - 3i


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2021 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

(Indsættelse af billede, se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1626573).


Skriv et svar til: komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.