Matematik

inverse log på maple mac

31. december 2021 af gringos - Niveau: B-niveau

Hej, jeg kan simpelthen finde ud af, at tage antilog i Maple på Mac. 

iflg. bogen giver  antilog(-7.4)=4*10^-8 M

Hvordan går man lige det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2021 af mathon

                         \textup{antilog}(-7.4)=10^{-7.4}=3.98\cdot 10^{-8}


Skriv et svar til: inverse log på maple mac

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.