Matematik

Containerskib

06. januar 2022 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med at løse opgaven og forklar hvorfor?


Svar #1
06. januar 2022 af Simonew3

underopgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2022 af ringstedLC

a) Løs diff.-ligningen med betingelsen (25, 6.25).

b) Løs ligningen U(x) = 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2022 af ringstedLC

c) Påstand:

\begin{align*} U(25) &= \frac{U(17.5)\cdot 100}{32} \end{align*}


Svar #6
07. januar 2022 af Simonew3

kan man også skrive forskriften sådan her: y'=0,1518*y?
og hva så med B?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. januar 2022 af ringstedLC

Ja, så bliver y = U(x)


Skriv et svar til: Containerskib

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.