Matematik

Matematikhjælp

11. januar 2022 af Louiseanders - Niveau: A-niveau

jeg sidder med en matematikopgave lige nu, som jeg har ret svært ved. Håber nogle kan hjælpe 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2022 af StoreNord

a)   Hvad skal x være, for at kvadratroden kan være 0?
      I g(x) skal du beregne diskriminanten

b)   Sæt de to funktioner lig med hinanden, og løs ligningen


Svar #2
11. januar 2022 af Louiseanders

forstår ikke helt a 


Svar #3
11. januar 2022 af Louiseanders

skal også kun bestemme rødderne for g 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2022 af ringstedLC

#3: Så gør det:

\begin{align*} g(x)=0 &= x^2-7x+12 \\ x &= \;? \end{align*}

og formlen står i din FS.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2022 af mathon

                  \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&& \textup{Define }f(x)=12\cdot \sqrt{x}\\\\ &&\textup{Define }g(x)=x^2-7x+12\\\\&&& \textup{solve}\left ({f(x)=g(x),x} \right )\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.