Matematik

fordoblingskonstanten

13. januar 2022 af Jonas0402 - Niveau: B-niveau

For en eksponentialfunktion f(x)=b*a^x er fordoblingskonstanten lig med 3 

udfyld de tomme felter i den nedenstående tabel

x         0          3          (blank)

f(x) (blank)    10              40

Hej, jeg er ik så god med fordoblingskonstanten og er ret usikker over hvordan man skal udfylde de tomme felter, jeg har brug for hjælp med at komme igang med opgaven altså hvordan man løser opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2022 af peter lind

Ved x = 3 er den fordoblet en gang i forhold til 0

Hvor mange gange er f(x) så fordoblet når f(x) = 40


Svar #2
13. januar 2022 af Jonas0402

jeg er stadigvæk forviret sorry hvordan er x = 3 fordoblet en gang


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2022 af peter lind

Fordoblingskonstanten er 3. Det betyder at når x vokser med 3 bliver y fordoblet


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. januar 2022 af PeterValberg

At fordoblingskonstanten er 3, betyder at hver gang x forøges
med 3, så fordobles y

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #5
13. januar 2022 af Jonas0402

mange tak 


Skriv et svar til: fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.