Matematik

Differentialligning

16. januar 2022 af Scien - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe eller forklare hvordan den skal løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2022 af mathon

          \small \begin{array}{llllll} \textup{Brug panserformlen:}\\&& y=e^{-\sin(x)}\cdot \int e^{\sin(x)}\cdot \cos(x)\mathrm{d}x\\ \textup{Substituer:}\\&&u=\sin(x)\textup{ og dermed }\mathrm{d}u=\cos(x)\mathrm{d}x \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.