Matematik

Optimering

16. januar 2022 af Adam150 - Niveau: B-niveau

Hej

Har brug for hjælp med denne spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2022 af ringstedLC


Svar #2
16. januar 2022 af Adam150

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2022 af ringstedLC

\begin{align*}29.7 &= x+y+x+y \\ 29.7 &= 2x+2y \\ y &= (...) \\ V &= \textup{b}\cdot \textup{l}\cdot \textup{h} \\V(x) &=(...)\cdot \bigl(21-2x\bigr)\cdot x \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Dm}(V):0&<\textup{b} <\textup{l} \\ 0&<(...) <21-2x \\ 0&<x <\;? \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2022 af ringstedLC

\begin{align*} V(x) &= 400\Rightarrow x=\;? \\\\ V'(x)=0 &= ... \\ x &= \;? \end{align*}


Svar #6
16. januar 2022 af Adam150

tak for svaret


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.