Matematik

Mat

19. januar 2022 af smisch - Niveau: A-niveau

Nogen der kan fortælle mig hvor jeg har lavet en fejl?

Vedhæftet fil: opg. 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \left |\begin{matrix} 3 & -1 & 0\\ 1& 2&2 \\ -2& 1&0 \end{matrix} \right |=&3\cdot 2\cdot 0+(-1)\cdot 2\cdot (-2)+0-\left ((-2)\cdot 2\cdot 0+1(-1)\cdot 0+3\cdot 1\cdot 2 \right )=\\\\& 4-6=-2 \end{array}


Skriv et svar til: Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.