Matematik

Differentialligninger

05. februar 2022 af Buster1989 - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg sidder med følgende opgave, og jeg kan slet ikke finde ud af, hvordan den skal løses. Jeg håber, nogen kan hjælpe mig lidt på vej.

Vedhæftet fil: Opgave 10.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2022 af Christianfslag

#1

#0. Indsætter billede.

Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge.. hvordan sætter du billedet ind som i ovenstående?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2022 af Soeffi

#2. Se venligst: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1626573.

Det kan også trække billedet ned over tekst-editoren med musen og vente på, at der viser sig en grøn cirkel med et hvidt plus-tegn, hvorpå man slipper billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2022 af Soeffi

#3...Det kan også trække billedet ned over tekst-editoren med musen og vente på, at der viser sig en grøn cirkel med et hvidt plus-tegn, hvorpå man slipper billedet.

Det gælder dog kun billeder, der allerede er på siden, ikke billeder normal.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2022 af SuneChr

Bestem først W som funktion af t ved at løse differentialligningen.
Alkoholprocenten er \frac{W(t)}{V(t)}\cdot 100%  Løs ligningen    \frac{W(t)}{V(t)}=0,45  m.h.t. t
_______
# 0 overskrift: Der er kun én differentialligning,  V(t) er forskriften for en lineær funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2022 af SuneChr

b)  Hvis andre også får
      t = 19 min 54,23 sek.
     siger vi: " SKÅL for det ! ".


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. februar 2022 af SuneChr

Man har endvidere:

\frac{W(t)}{V(t)}\rightarrow 52,83...%\, \, \, for\, \, \, t\rightarrow \, \infty


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. februar 2022 af Soeffi

#0. Løsning i Maple.


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.