Matematik

Differentialligning

08. februar 2022 af casper2122 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har et spørgsmål til 2. 

Skal jeg blot løse differentialligningen på formen y'=k*y? :) 

Vedhæftet fil: DIfferentialligning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{diferentialligningen}\\& y{\, }'=k\cdot y\\ \textup{har l\o sningen:}\\& y=f(t)=C\cdot e^{k\cdot t} \end{array}


Svar #3
08. februar 2022 af casper2122

Super, mange tak :) 


Svar #4
08. februar 2022 af casper2122

Kan det passe at c konstanten giver 20? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. februar 2022 af mathon

    Ja


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.